Renskötsel F Henrik Andersson

Norrbottens län

Information

800513-XXXX är organisationsnummer för bolaget Renskötsel F Henrik Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Renskötsel F Henrik Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Renskötsel F Henrik Andersson finns i.

Renskötsel F Henrik Andersson har varit registrerat sedan 2007-06-28 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Renskötsel F Henrik Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-20.

Renskötsel F Henrik Andersson är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Renskötsel F Henrik Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Renskötsel F Henrik Andersson så kan ni göra det på telefon genom 070-3005879 eller genom brev på följande adress:

Renskötsel, skogsbruk samt målning.

Det finns olika personer som har en koppling med Renskötsel F Henrik Andersson och det är Andersson, Tor Henrik som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,