Överkalix Folkets Husförening u p a

Norrbottens län

Information

Överkalix Folkets Husförening u p a är ett av många företag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Överkalix Folkets Husförening u p a finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Överkalix Folkets Husförening u p a är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Överkalix Folkets Husförening u p a som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1942-09-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bulandsg. 2, 956 31, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Överkalix Folkets Husförening u p a så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-10213.

Överkalix arbetar för att företag som Överkalix Folkets Husförening u p a ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Överkalix Folkets Husförening u p a. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Föreningens ändamål är att genom byggande av hus mot ersättning till organisationer och enskilda uthyra lokaler för olika ändamål samt att i samband därmed driva sådan ekonomisk verksamhet, var- med följer skyldighet att föra handelsböcker.

Firmatecknare för Överkalix Folkets Husförening u p a är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Sven Erik -Nordmark, Sven Evald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Överkalix Folkets Husförening u p a och det är följande personer, Eklund, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Majken Margareta som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Lång, Kurt Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Maria som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inger Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Sven Evald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot.Vennberg, Bo Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Maria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Rolfs, Bengt Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant.Sköld, John Patrik som är född 1985 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Överkalix Folkets Husförening u p a är 798200-0833.