Nordservice Överkalix

Norrbottens län

Information

770711-XXXX är organisationsnummer för företaget Nordservice Överkalix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordservice Överkalix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Nordservice Överkalix finns i.

Nordservice Överkalix har varit registrerat sedan 2000-11-27 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordservice Överkalix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Nordservice Överkalix är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Nordservice Överkalix är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nordservice Överkalix så kan ni göra det på telefon genom 070-6773486 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruksverksamhet, skogsvård, fastighetsskötsel, dataprogrammering.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordservice Överkalix och det är Cedering, Johan Daniel som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,