Vislakts Ekonomiska förening

Norrbottens län

Information

I Överkalix finns det ett Ekonomisk förening som heter Vislakts Ekonomiska förening. Det finns flera företag som liknar Vislakts Ekonomiska förening i Norrbottens län. Överkalix är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vislakts Ekonomiska förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-05 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2001-03-21 så har Vislakts Ekonomiska förening varit registrerat och sedan 2001-05-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vislakts Ekonomiska förening och det finns fler företag som är det i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Vislakts Ekonomiska förening så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vislakts Ekonomiska förening så kan ni göra det på 0926-10748.

Föreningen ska främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att samordna inköp av varor och tjänster, vidare skall föreningen verka för bättre miljö, sundare, friskare och aktivare fritid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Landström, Tord Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Knut Harry som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Vislakts Ekonomiska förening har 769606-8860 som sitt organisationsnummer.