Hårdesigner Kristine Sakari

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Överkalix och Hårdesigner Kristine Sakari är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Hårdesigner Kristine Sakari är ett av dem. Statusen för Hårdesigner Kristine Sakari är att Bolaget är aktivt.

Hårdesigner Kristine Sakari är ett Enskild firma och skapades 2006-11-24. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hårdesigner Kristine Sakari ska trivas.

Hårdesigner Kristine Sakari är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Överkalix så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herr- och damfrisering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårdesigner Kristine Sakari är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Hårdesigner Kristine Sakari och det finns flera bolag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Hårdesigner Kristine Sakari så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6061504.

.

De som är på något sätt har med Hårdesigner Kristine Sakari är Sakari, Eva Christine som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårdesigner Kristine Sakari har 760501-XXXX som sitt organisationsnummer.