Pärs kör & rep

Norrbottens län

Information

Pärs kör & rep hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Pärs kör & rep finns. I Överkalix så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Pärs kör & rep tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Pärs kör & rep har haft sedan 1999-01-01. Pärs kör & rep har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pärs kör & rep så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-21073.

Överkalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Pärs kör & rep har idag 700802-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pärs kör & rep

Företaget skall utföra maskinförartjänster samt reparation och underhåll av samtliga förekommande maskiner inom jordbruk, skogsbruk, anläggning och i övrigt förekommande verkstadsarbeten.

I Pärs kör & rep så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Erik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .