bdr - Bengt Daniel Richardsson

Norrbottens län

Information

Utveckling och försäljning av produkter, tjänster, utbildning och annan service inom hälso- friskvård, kultur och turism. Klassisk massage, natur och kultur guidning, projektledning, skådespelare, föreläsningar och utbildning. Varusortiment hälsokost, litteratur och special designade kläder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för bdr - Bengt Daniel Richardsson vars bolagstyp är Enskild firma.

I Överkalix så är bdr - Bengt Daniel Richardsson ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 2000-01-18 så skapades bdr - Bengt Daniel Richardsson och bolaget är har F-skattsedel bdr - Bengt Daniel Richardsson har haft det sedan 2000-01-20.

bdr - Bengt Daniel Richardsson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

700105-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Överkalix.

Just nu är bdr - Bengt Daniel Richardsson och det finns många bolag som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med bdr - Bengt Daniel Richardsson så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom bdr - Bengt Daniel Richardsson är Richardsson, Bengt Daniel som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .