Ateljén Katarina Nilsson

Norrbottens län

Information

690717-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ateljén Katarina Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljén Katarina Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Ateljén Katarina Nilsson finns i.

Ateljén Katarina Nilsson har varit registrerat sedan 2004-05-17 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljén Katarina Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-29.

Ateljén Katarina Nilsson är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Ateljén Katarina Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ateljén Katarina Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0926-10231 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall erbjuda via grafisk design, illustration och foto kundanpassade lösningar rörande marknadsföring av skilda slag till små och stora företag, organisationer, institutioner och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljén Katarina Nilsson och det är Nilsson, Katarina Eleonora som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,