Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman

Norrbottens län

Information

I Överkalix finns det ett Enskild firma som heter Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman. Det finns flera bolag som liknar Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman i Norrbottens län. Överkalix är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-05-11 så har Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman och det finns fler bolag som är det i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman så kan ni göra det på 070-6023090.

Målning, mattläggning, kakel, klinkel och mindre byggjobb.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Beckman, Björn Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Beckmans Måleri i Överkalix mikael beckman har 690714-XXXX som sitt organisationsnummer.