Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix

Norrbottens län

Information

I Överkalix finns det ett Enskild firma som heter Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix. Det finns flera verksamheter som liknar Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix i Norrbottens län. Överkalix är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-05-28 så har Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix och det finns fler verksamheter som är det i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix så kan ni göra det på 070-5577269.

Utföra entreprenader med grävmaskiner.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Isaksson, Jan Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Anders Isaksson Grävmaskiner Överkalix har 670727-XXXX som sitt organisationsnummer.