Marias Ateljé och Hantverk

Norrbottens län

Information

660830-XXXX är organisationsnummer för företaget Marias Ateljé och Hantverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marias Ateljé och Hantverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Marias Ateljé och Hantverk finns i.

Marias Ateljé och Hantverk har varit registrerat sedan 2004-05-27 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marias Ateljé och Hantverk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-03.

Marias Ateljé och Hantverk är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Marias Ateljé och Hantverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marias Ateljé och Hantverk så kan ni göra det på telefon genom 070-5899302 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av eget designade kläder, accessoarer och hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Marias Ateljé och Hantverk och det är Andersson, Ulla Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,