Marklunds Mode Eftr

Norrbottens län

Information

660508-XXXX är organisationsnummer för företaget Marklunds Mode Eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marklunds Mode Eftr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Marklunds Mode Eftr finns i.

Marklunds Mode Eftr har varit registrerat sedan 1988-10-27 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marklunds Mode Eftr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Marklunds Mode Eftr är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Marklunds Mode Eftr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marklunds Mode Eftr så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hattar, mössor, handarbeten samt stickgarner med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Marklunds Mode Eftr och det är Nordanstål Persson, Helena Cecilia som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,