Stefans maskin och rep

Norrbottens län

Information

Stefans maskin och rep hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Stefans maskin och rep finns. I Överkalix så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Stefans maskin och rep tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Stefans maskin och rep har haft sedan 2001-05-05. Stefans maskin och rep har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stefans maskin och rep så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-77472.

Överkalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Stefans maskin och rep har idag 651028-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stefans maskin och rep

Reparation och service av fordon såsom jordbrukstraktorer och hjullastare samt av övriga förekommande maskiner och redskap inom jordbruket.

I Stefans maskin och rep så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Stefan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .