Karbyallt

Norrbottens län

Information

641117-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Karbyallt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karbyallt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Karbyallt finns i.

Karbyallt har varit registrerat sedan 2005-01-28 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karbyallt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Karbyallt är och det finns flera verksamheter i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Karbyallt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Karbyallt så kan ni göra det på telefon genom 0926-55101 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av friggebodar,bastu,förrådsbyggnader,garage,repjobb inom bygg, kakel o klinkers.Samt alltjänst såsom slyröjning och tomstädning.Därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Karbyallt och det är Karlsson, Rolf Stefan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,