Jukka Olli Business Management

Norrbottens län

Information

610403-XXXX är organisationsnummer för företaget Jukka Olli Business Management. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jukka Olli Business Management är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Jukka Olli Business Management finns i.

Jukka Olli Business Management har varit registrerat sedan 2009-05-07 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jukka Olli Business Management så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jukka Olli Business Management är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Jukka Olli Business Management är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jukka Olli Business Management så kan ni göra det på telefon genom 0920-75022 eller genom brev på följande adress:

Rådgivningskonsult till företag, gällande företagsstrategier och risk management.

Det finns olika personer som har en koppling med Jukka Olli Business Management och det är Olli, Jukka Pekka som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,